Trommel(workshop) je hoofd leeg!

Netwerk GoedVolk Humperdincklaan 4, Eindhoven

Trommel je hoofd leeg tijdens de trommelworkshop van Eric Verhagen van Percussie4fun! Naast dat je hier heel veel energie van krijgt ontmoet je ook op een laagdrempelige manier andere jongeren.

Straatroute 14 juli

Piazza Eindhoven Piazza 64, Eindhoven

Hoe zou het zijn om dakloos te zijn in Eindhoven? Waar kun je terecht als alles is weggevallen?
Als jij hier benieuwd naar bent, ga dan met ons mee op straatroute.

Aan de slag als MDT’ers bij Wigwamvakanties

Wil je graag een Maatschappelijke Dienst Tijd traject volgen tijdens de zomervakantie? Dat kan! 
We starten op 11 juni met de vrijwilligersdag! Op deze dag kun je workshops volgen en andere vrijwilligers ontmoeten zodat je goed van start kunt gaan tijdens jouw MDT-week.

Pizza party! 19 juli

Netwerk GoedVolk Humperdincklaan 4, Eindhoven

GoedVolkers opgelet! Op 19 juli komen we weer gezellig samen om te genieten van een heerlijke pizza én van elkaars verhalen over jullie GoedVolk ervaringen. Superleuk om van elkaar te horen! Ook worden deze avond een aantal Europassen uitgereikt voor de GoedVolkers die hun MDT-traject hebben afgerond.

Sponsorloop voor het goede doel! Doe jij mee?

Loop/ren jij mee 1 oktober?

Samen helpen we rolstoel basketbalvereniging Achilles Flames om álle mensen te laten sporten. Een rolstoel moet hier geen obstakel in zijn. Op 1 oktober organiseert Netwerk GoedVolk daarom een sponsorloop om geld in te zamelen. Zo kan Achilles Flames bijvoorbeeld nieuwe ballen, materialen en shirts bekostigen en óók meer kansen bieden mensen in een rolstoel.